Rienks arbodienst ook in Rotterdam

Wilt u gebruik maken van onze diensten op locatie in Rotterdam? Graag! Als prestatiegerichte arbodienst komen wij graag bij u langs om een optimale balans tussen lichaam en geest te creëren op de werkvloer.

Wij vinden het als gecertificeerd specialist op het gebied van arbodiensten hoog wenselijk dat werkgevers en medewerkers te allen tijde gezond zijn. Dit draagt bij aan de bedrijfscontinuïteit. Wij bieden bij als arbodienst in Rotterdam graag advies over duurzaam inzetbaarheid. We werken met korte lijnen en vinden het daarom belangrijk dat we in het gehele proces snel kunnen schakelen met de betrokken personen.

Rienks Arbodienst in Rotterdam helpt u bij langdurig verzuim

Wanneer zich een verzuimprobleem voordoet binnen uw bedrijf helpt Rienks Arbodienst u graag vanuit onze expertise op het gebied van diverse ziektemeldingen. Het komt vaak genoeg voor dat een kortverzuim overgaat in langdurig verzuim bij een medewerker. Dit kan door bijvoorbeeld psychologische of fysieke problemen helaas het geval zijn. In deze vervelende situatie kunnen wij u snel te hulp schieten. Maar, u kunt bij ons terecht voor veel diverse situaties. Denk aan verzuimbegeleiding, psychosociale begeleiding of advies en interventies van een gezondheidszorgpsycholoog. Wij weten als geen ander dat het voor zowel de medewerker als de werkgever in een dergelijke situatie lastig beslissen is wat nou goed is om te doen. Wij kijken hier als arbodienst in Rotterdam strak en zorgvuldig in mee. De gezondheid van uw medewerkers staat voorop en tevens helpen wij u door te kijken naar het terugdringen van de kosten die hiermee gemoeid zijn.

Zoekt u een arbodienst in Rotterdam? Neem contact met ons op!

Wanneer u behoefte heeft aan een verzuimbegeleider, bedrijfsarts, adviseur arbeid en gezondheid of een casemanager. Rienks Arbodienst staat als arbodienst in Rotterdam voor u klaar! Op alle vlakken van preventie, verzuim en gezondheid bieden wij u een volledige service. Wilt u meer informatie of vraagt uw situatie om gericht advies? Neem contact op met onze specialisten door te bellen naar 033 – 494 22 80 of mail naar info@arbodienst.nl.