Coronabeleid

Er gelden nu maatregelen die ervoor moeten zorgen dat het aantal coronabesmettingen snel daalt. De maatregelen grijpen in daar waar het risico op overdracht van het virus het grootst is: contactmomenten en reisbewegingen. Daarom blijven het (zoveel mogelijk) thuiswerken en de afspraken-op-afstand van kracht tot 1 september 2021. Rienks volgt het advies van de RIVM en de Nederlandse Vereniging van Arbeid en Bedrijfsgeneeskunde (NVAB). Klik hier voor de actuele coronamaatregelen van de Rijksoverheid.

Corona & dienstverlening

Staat uw organisatie stil bij het behouden van vitale medewerkers in coronatijd? Hoe houdt u zowel medewerkers als de bedrijfscontinuïteit gezond als er nu geadviseerd wordt werknemers zoveel mogelijk thuis te werken? Wat heeft u uw medewerkers te bieden ter ondersteuning van deze ingrijpende veranderingen, stress en onzekerheid?
Om organisaties in coronatijd extra te ondersteunen op het gebied van preventie en verzuim bieden wij een aangepaste dienstverlening.

Rienks heeft teams van specialisten samengesteld zodat u en uw medewerkers optimaal en plezierig kunnen presteren zowel op de werkvloer als vanuit huis.

Rienks Arbodienst biedt de volgende specialistische diensten:

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.