Uw medewerkers zijn belangrijk voor uw bedrijf

Als uw medewerkers tevreden zijn over hun werk, hun werkomgeving en de organisatie, dan presteren ze beter en verzuimen ze minder. Hoe weet u of uw medewerkers tevreden zijn? Door het ze te vragen. Niet direct, maar via een medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO). Dat is anoniem en geeft een eerlijk beeld.

Rienks leert u de kracht en kwaliteiten van uw bedrijf kennen

Een MTO is een goede stap in het ontwikkelen van uw organisatie. Het laat u precies zien wat er speelt. Natuurlijk heeft u zelf al veel informatie over uw bedrijf en hoort u verschillende signalen. Met het MTO maakt u uw beeld compleet.

Wij doen onderzoek en u krijgt een rapport

Het MTO doen wij meestal via een online vragenlijst. In een beveiligde omgeving op internet. Uw medewerkers vullen de lijst gewoon op kantoor in. We kunnen ze de vragenlijst ook via de post toesturen. En soms doen we het onderzoek met interviews. U krijgt de managementinformatie in een kort en bondig verslag. Eventueel met een uitgebreide bijlage. Onze analyse en conclusie zijn onafhankelijk, omdat wij buiten de organisatie staan. Uiteraard gaan wij discreet met uw gegevens om.

Wij helpen u bij de vervolgstappen

Betrokkenheid en motivatie zijn belangrijk binnen een bedrijf. Blijkt na het MTO dat u daarin kunt verbeteren, dan helpen wij u. Wij maken de situatie binnen uw bedrijf bespreekbaar. Signaleren wij problemen op het gebied van werkplezier, samenwerking of communicatie? Dan denken wij mee over de vervolgstappen. Binnen Rienks werken wij nauw met elkaar samen. Daardoor helpen wij u snel op weg.

Wij zijn gecertificeerd

Wij hebben regelmatig nascholing en zijn daardoor op de hoogte van relevante ontwikkelingen. Dat vinden wij belangrijk.

Onze diensten

Enkele diensten die wij kunnen aanbieden zijn: