Is de balans tussen werk en privé ver te zoeken?

Is er meer stress dan werkplezier? Zijn er binnen uw bedrijf problemen in de communicatie en samenwerking? Dan helpt Rienks u.

Trainingen op locatie

Wij geven trainingen en voorlichting aan leidinggevenden, medewerkers of individueel. Onze trainingen sluiten aan bij de praktijk van uw medewerkers. Tegen welke problemen lopen zijn aan op het werk? Welke dingen leveren stress op? Wat gaat er mis in de communicatie of samenwerking? Is er sprake van ongewenst gedrag, integriteit of agressie. Bij onze cursussen gaan we uit van wat er goed gaat. Daar werken we op door.

Een actieve training werkt beter

Wij helpen uw leidinggevenden effectief om te gaan met inzetbaarheid en verzuim. Ze krijgen een basis waar ze actief mee aan de slag kunnen. Onze opleidingen helpen uw medewerkers om zich te blijven ontwikkelen. Tijdens de training zijn we niet alleen maar serieus. Humor is belangrijk.

Trainingen op maat

Trainingen hebben alleen effect als ze aansluiten bij de praktijk. Als ze gaan over issues die echt spelen binnen uw bedrijf. De betrokkenheid van uw medewerkers is van groot belang voor het slagen van de trainingen. Daarom betrekken wij ze altijd bij het samenstellen van de inhoud. Op die manier zijn onze trainingen altijd op maat.

Trainer

Stephan Bus


Maatwerk nodig? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.