Bij Rienks Arbodienst houden we de kosten laag

Wij begrijpen als arbodienst maar al te goed dat de gezondheid van uw werknemers voorop staat. Om dit te allen tijde te waarborgen is het inschakelen van onze arbodienstverlening een goed idee. Hierbij komt natuurlijk het een en ander kijken. Als arbodienst leveren wij diverse diensten, adviezen en keuringen. Voor elke situatie dient zich een andere kostenpost aan. Bijvoorbeeld zodra een medewerker zich (voor langere tijd) ziekmeldt. In een dergelijke vervelende situatie is het bespreken van kosten nooit prettig. Dit weten wij. Toch is het belangrijk om te zorgen voor een overzichtelijk kosten-batenplaatje om de kosten zo ver mogelijk terug te dringen. Hierover geven wij graag advies.

De specialisten van Rienks Arbodienst helpen u met het terugdringen van het ziekteverzuim en de kosten daarvan. Wij regisseren het ziekteverzuimproces en adviseren over de beleidsstappen. Wij factureren op basis van verrichtingen of tegen een all-in tarief per medewerker. Wij zorgen voor een duidelijk Tarievenoverzicht met prijzen per uur, dagdeel of interventies. De gemiddelde kosten van een arbodienst liggen bijvoorbeeld tussen de €60 en €150 per medewerker per jaar. Een verzuimende medewerker kan € 250 per dag kosten. Dit is een kleine greep, uiteraard nog steeds geheel afhankelijk van welke arbodienstverlening er sprake gaat zijn.

Diverse kosten voor onze arbodienstverlening

Bij Rienks staan wij als arbodienst voor een gezond risicobeleid. Bij het wegnemen van risico’s ontstaat er een goede werksfeer en houden we onze medewerkers gezond. Wij bieden onze arbodienstverlening aan allerlei bedrijven in verschillende mate. Voor iedere kwestie hebben wij een andere specialist die samen met u kan kijken naar het totale kostenplaatje.

Wilt u meer weten over de kosten van onze arbodienstverlening? Maak een afspraak met ons!

Heeft u binnen uw bedrijf gezondheidsvraagstukken die om onze arbodiensten vragen? Of wilt u liever telefonisch advies ontvangen van onze specialisten? Neem dan alstublieft contact op. Wij staan u graag bij in allerlei diverse situaties. U kunt telefonisch contact opnemen via 033 – 494 22 80 of u stuurt een mail naar info@arbodienst.nl.