Meld je aan voor het congres ‘Uit mentale kreukels’

ByAlice

Meld je aan voor het congres ‘Uit mentale kreukels’

Op vrijdag 16 november 2018 organiseren Rienks Arbodienst en Koers Bedrijfspsychologie een congres met de titel ‘Uit mentale kreukels’. Een congres over het bespreekbaar maken van mentale kreukels en het doorbreken van het taboe daarvan.

Mentale fitheid als speerpunt
Dit thema wordt gebracht op een prikkelende en humorrijke manier. De sprekers en de dagvoorzitter zijn niet bang om ergens tegenaan te schoppen. Tijdens het congres ga je experimenteren hoe je met mentale klachten om kan gaan en hoe jij zelf de eerste aanzet geeft om het bespreekbaar te maken. Het is de hoogste tijd om mentale fitheid als speerpunt te zien. Je krijgt handvatten om morgen mee aan de slag te gaan en je wordt tijdens deze dag aan het denken gezet en doet actief mee aan verschillende (praktische) workshops.

Voor wie?
Dit congres is onder andere voor bedrijfsartsen, psychologen, casemanagers, managers, directeur, HR/P&O, A&O deskundigen, arbeidsdeskundigen en verzekeringsartsen.

Kosten
Kosten voor dit congres 325 euro pp. Kortingsactie: 4 deelnemers betalen voor 3 personen. Kijk voor aanmelden en meer informatie op de site www.uitmentalekreukels.nl

About the author

Alice editor