Rienks Arbodienst; ook voor ondernemers

Voor veel werkgevers in het midden- en kleinbedrijf is (langdurig) ziekte­verzuim een groot risico. U  krijgt te maken met regelgeving en noodzakelijke verslaglegging. Regels die een investering in tijd vergen maar ook financiële risico’s met zich meebrengen. Welke verplichtingen heeft u en op welk moment moet u welke actie ondernemen? Elke verzuimsituatie is uniek en vereist gespecialiseerde expertise.

Daarom is het, naast wettelijk verplicht hebben van een bedrijfsarts, ook als midden- en klein bedrijf is het essentieel om u goed te oriënteren op de arbo technische aspecten. De afgelopen jaren is het verzuim binnen het MKB redelijk gestegen. De kosten per verzuimdag zijn gemiddeld €200 tot €250. Belangrijk is om deze kosten zo ver mogelijk terug te dringen en hierom allereerst te zorgen voor een gezonde werkomgeving. Hier willen wij als arbodienst MKB graag bij ondersteunen. Wij hebben voor alle arbo-gerelateerde vragen een bedrijfsarts in dienst om te adviseren in belangrijke gezondheidsvraagstukken.

Rienks Arbodienst kan u hierbij ondersteunen met onze Casemanager. De Casemanager begeleidt het verzuim- en re-integratie proces en geeft praktische ondersteuning en advies. Het is de professional in het arbeids- en sociaal zekerheidsrecht en verzuimprocessen, de manager van het ziekteverzuimdossier. Ook heeft Rienks spreekuren op diverse locaties in Nederland.

Gezonde en vitale werknemers zijn essentieel voor de productiviteit van uw bedrijf. Maar net zo belangrijk is het plezier in hun werk! Hier adviseren wij graag in. Het is van groot belang om als MKB het verzuim te beperken. Wij weten als arbodienst MKB zijnde dat bij u de gezondheid van u en uw personeel voorop staat. Uiteraard is dit nooit een vanzelfsprekende kwestie, want niemand kan in de toekomst kijken en gezondheid is niet op alle vlakken te reguleren. Zeker om deze reden vinden wij het als arbodienst MKB heel belangrijk om hierin advies te bieden.

Wilt u als MKB graag advies van onze arbodienst? Maak een afspraak met ons.

Heeft u bepaalde gezondheidsvragen die u als MKB graag beantwoord ziet? Neem contact op met onze specialisten. Wij voorzien u graag van alle arbo informatie in een streven naar een gezonde werkplek. Neem telefonisch contact op via 033 – 494 22 80 of stuur een mail naar info@arbodienst.nl.