Met ingang van 1 september 2019 begint Bart Schöttelndreier als de nieuwe Operationeel Directeur bij Rienks Arbodienst. Bart is dan samen met Jan Marcel Schutte (Commercieel Directeur) verantwoordelijk voor de verdere innovatie en groei van de organisatie.

Jan Marcel Schutte: “We zijn erg enthousiast dat Bart ons team komt versterken. Met zijn visie op het vak en zijn jarenlange ervaring als operationeel leidinggevende op het gebied van arbodienstverlening weten we dat we ons samen met Bart nog meer kunnen ontwikkelen op het gebied van verzuim en duurzame inzetbaarheid.”

Bart heeft de afgelopen jaren gewerkt als Operationeel Directeur bij De Bedrijfspoli. De Bedrijfspoli en Rienks Arbodienst vallen sinds begin 2019 beide onder de Prevermo Groep BV die de visie heeft dat passend werk bijdraagt aan levensgeluk van mensen.

Bart neemt de functie over van Rolf de Vries. Jan Marcel: ”Als Operationeel Directeur heeft Rolf de Vries een hele grote bijdrage geleverd aan de groei en de professionalisering van Rienks Arbodienst. We zijn Rolf zeer erkentelijk voor zijn bijdrage aan onze collega’s, aan onze klanten en voor de manier waarop hij deze functie jarenlang heeft ingevuld.”