De leukste mensen werken bij Rienks Arbodienst!

Bij Rienks Arbodienst hebben we eigenlijk altijd wel een paar vacatures. Lijkt het je leuk om deel uit te maken van ons team? Bekijk de vacatures hieronder.

(Bedrijfs)arts

  • 24-40 uur

  • Verschillende regio’s in Nederland

Wij zijn Rienks en wij gaan voor het beste!

Voor verschillende regio’s in Nederland zijn wij op zoek naar (bedrijfs)artsen, basisartsen die (nog) niet geregistreerd zijn als bedrijfsarts, zowel anios (niet in opleiding) als aios (wel in opleiding) die graag wil werken binnen de Arbodienstverlening.

Lees verder

Zij-instromer bedrijfsgeneeskunde (anios/ aios)

  • 24-40 uur

  • Locatie: Leusden

Werk jij als arts in de ouderengeneeskunde, psychiatrie, huisartsgeneeskunde of in een ziekenhuis? Ben jij er hier achter gekomen dat je graag meer tijd besteedt aan de client en dat jij je liever richt op de mens in combinatie met de arbeidssituatie? Dan willen wij jou van harte welkom heten in de wereld van de bedrijfsgeneeskunde bij Rienks!

Lees verder

Medisch Secretaresse

  • 28-36 uur

  • Locatie: Leusden

Wij zijn per direct op zoek naar een tijdelijke enthousiaste collega! Voor het secretariaat van onze organisatie zijn wij op zoek naar een Medisch Secretaresse! Ons medisch secretariaat vormt samen met de planningscoördinatoren en collega’s van support het secretariaat. Ook wel het kloppend hart van Rienks. Wil jij ons Rienks team versterken?

Lees verder

Zijn er geen geschikte vacatures, maar heb je belangstelling bij Rienks Arbodienst te komen werken? Stuur dan een open sollicitatie met jouw motivatiebrief en curriculum vitae, en onder vermelding van ‘open sollicitatie’ naar Rienks Arbodienst hrm@arbodienst.nl