Elk jaar krijgt één op de tien mensen de griep. In het najaar steekt gewoonlijk de jaarlijkse griepepidemie de kop op. Griep is een ziekte die door het influenzavirus wordt veroorzaakt. Dit virus infecteert de luchtwegen en is erg besmettelijk, met mogelijk verzuim van uw medewerkers tot gevolg. Wij bieden als arbodienst de service om uw medewerkers te laten vaccineren.

Voor uw personeel
De griepvaccinatie verkleint de kans op griep, waardoor de kans op ziekteverzuim door griep wordt verlaagd. Vanaf twintig te vaccineren medewerkers bieden wij u de mogelijkheid om tijdens werkuren te vaccineren op uw bedrijfslocatie, zonder aanvullende kosten. Ook kunt u op gerichte tijden terecht op de locaties van Rienks Arbodienst in Amsterdam, Zwolle en Leusden.

Vaccinatieservice
Voor aanvullende informatie over de griepvaccinatie kunt u bij uw bedrijfsarts of contactpersoon terecht. Tot 27 augustus 2018 kunt u de vaccinaties bestellen.  Vul het bijgevoegde bestelformulier in en stuur het naar secretariaat@arbodienst.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met de vaccinatieservice via telefoonnummer 033-4942280.