Vacature bedrijfsarts/ basisarts2020-10-20T08:33:13+00:00

Wij zijn Rienks en wij gaan voor het beste!

Wij zijn vasthoudend, houden van korte lijnen en gaan direct op ons doel af. Wij zetten al onze kracht in om voor bedrijven optimale condities te creëren voor een duurzaam gezondheidsbeleid. In balans zijn. Tussen lichaam en geest. Tussen je goed voelen en beter presteren want gezonde medewerkers zorgen voor gezonde bedrijven!

Voor verschillende regio’s in Nederland zijn wij op zoek naar een Bedrijfsarts óf een Basisarts die graag wil werken binnen de Arbodienstverlening.

Wat wij u bieden:

 • Een dienstverband voor 24 – 40 uur per week;

 • Een prettige werksfeer met betrokken collega’s in een dynamische omgeving;

 • Coaching en begeleiding op de werkvloer;

 • Een jaarlijks duurzaam inzetbaarheidsbudget van € 500,- per jaar;

 • 25 vakantiedagen o.b.v. 1 FTE, met de mogelijkheid om per jaar 1 werkweek bij te kopen;

 • Deelname aan onze collectieve zorgverzekering (CZ, Zilverenkruis, VGZ of Interpolis);

 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per km;

 • En natuurlijk een goed salarisvoorstel.

Wat wij vragen:

 • U bent een Basisarts die interesse heeft in de arbodienstverlening óf u bent al geregistreerd tot Bedrijfsarts;

 • Sterke communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;

 • In het bezit van Rijbewijs B;

 • Klantgericht, in oplossingen denkt en beschikt over een gezonde dosis humor.

Zo zou uw werkweek eruit kunnen zien:

Maandag: bent u op locatie bij een nieuwe klant waar u eerst een afspraak hebt met de personeelsadviseur die u een rondleiding geeft door de organisatie zodat u een beter beeld krijgt. Vervolgens sluit u samen aan bij het SMT om lopende casussen te bespreken om alles goed in kaart te brengen voor uw eerst spreekuur volgende week. Die middag staat het maandelijkse Artsenoverleg gepland waar alle collega (Bedrijfs)artsen en Casemanagers bij elkaar komen om interne en externe ontwikkelingen te bespreken.

Dinsdag:
bent u op een locatie bij de klant waar je een verzuimspreekuur hebt. U spreekt deze dag 9 medewerkers waarbij u de tijd kan nemen om de juiste vragen te stellen, adviezen te geven, een probleemanalyse op te stellen of inzetbaarheidsprofiel. Aan het eind van de dag overlegt u telefonisch met een collega over een wat ingewikkeldere casus. Uiteraard legt u deze gesprekken en acties vast in het medisch dossier en houd u rekening met alle privacyaspecten.

Woensdag:
heeft u voor een MKB klant een spreekkamer gereserveerd op ons hoofdkantoor in Leusden, omdat ze deze mogelijkheid zelf niet hebben. Die ochtend begint u met een driegesprek waar naast de medewerker ook leidinggevende aansluit. Na het ochtendspreekuur sluit u aan bij de gezamenlijke lunch die Rienks iedere werkdag organiseert voor haar medewerkers. Daarna heeft u een afspraak met een collega Casemanager die werkt onder uw taakdelegatie om een aantal casussen en de stand van zaken bij jullie gezamenlijke klant te bespreken.

Donderdag:
verricht u een rijbewijskeuring en is een arbeidsomstandighedenspreekuur gepland. Daarna overlegt u met je collega-veiligheidskundige over de preventieve maatregelen die bij een van de bedrijven waar u voor werkt genomen kunnen worden, zodat je de verzuimanalyse en het arbojaarplan verder af kunt ronden. Deze dag staat daarmee dus vooral in het teken van preventie.

Vrijdag:
is wellicht uw vrije dag?

Over Rienks:

Rienks Arbodienst onderscheidt zich door een hoge mate van deskundigheid en betrokkenheid. Een goed persoonlijk contact hebben wij dan ook hoog in ons vaandel staan. Liefst komen wij zoveel mogelijk bij klanten aan huis. Duidelijke afspraken, snelle terugkoppelingen, wederzijds vertrouwen en een open communicatie maken maatwerk mogelijk en kwaliteit vanzelfsprekend.

Heeft u interesse?

Stuur dan uw cv of vraag naar hrm@arbodienst.nl t.a.v. Raynor Willems of bel 088-023 3843.

Go to Top