Bedrijfsarts vacature voor verschillende regio’s in Nederland

Voor verschillende regio’s in het land zijn hebben wij een bedrijfsarts vacature openstaan. Als bedrijfsarts bij Rienks Arbodienst is een week nooit hetzelfde. Zo kunt je in de ochtend op bezoek zijn bij een klant voor controle en in de middag het maandelijks overleg hebben. Belangrijk voor deze vacature voor bedrijfsarts is dat u in het bezit bent van minimaal rijbewijs B. Sterk bent in communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift. U kunt klantgericht werken en oplossingsgericht denken. Uiteraard bent u geregistreerd als basisarts of al werkzaam als bedrijfsarts.

Een uitdagende baan als bedrijfsarts

Onze vacature bedrijfsarts is niet zomaar voor iedere arts weggelegd. Naast dat u uiteraard voldoet aan alle eisen, zoeken wij ook een collega die beschikt over een goede dosis humor. Daarbij vinden wij het erg belangrijk dat u snel kunt schakelen in het werk als bedrijfsarts. Opdrachten en spoedoproepen horen er allemaal bij. Naast uw werkzaamheden als bedrijfsarts, werkt u ook samen met de casemanager. Hij of zij ondersteunt u in de werkzaamheden voor bespreken van de stand van zaken bij een gezamenlijke klant. Kortom een bewogen werkweek die nooit hetzelfde is. Lees hier verder al u meer te weten  wilt komen over een bedrijfarts bij Rienks Arbodienst in het algemeen?

Solliciteer nu op de vacature bedrijfsarts

Ben jij de bedrijfsarts die wij zoeken? Solliciteer dan snel op onze bedrijfsarts vacature en wie weet zien wij u binnenkort als collega. Graag ontvangen wij uw cv en motivatie via dit e-mailadres. U kunt uw sollicitatie richten aan Raynor Willems. Voor vragen kunt u contact opnemen met 088-0223844 en vragen naar Raynor.