Verzuim beperken in uw organisatie

Ziekteverzuim is een aanzienlijk probleem bij de meeste organisaties in Nederland. Een van de meest voorkomende oorzaken van langdurig ziekteverzuim is een burn-out. Een burn-out is meestal het gevolg van opgebouwde stress. Stress kan onder andere worden veroorzaakt door de situatie op werk. Een bedrijf met een hoge werkdruk ervaart dus ook sneller problemen met een burn-out bij haar werknemers. Als werkgever zijnde is het dus belangrijk om het verzuimsignaal binnen uw bedrijf in de gaten te houden. Een langdurig ziekteverzuim kan namelijk erg hoog oplopen in de kosten.

Een van de manieren om het verzuim binnen uw bedrijf te verlagen is door preventief te werk te gaan. Hierbij is het belangrijk om te streven naar een gezonde sfeer binnen de organisatie. Rienks Arbodienst kan u helpen met het terugbrengen van het ziekteverzuim binnen uw organisatie. Onze experts staan voor u klaar en helpen graag met het aanpakken van het verzuim in uw organisatie.

Aanpak ziekteverzuim Rienks Arbodienst

Het team van Rienks Arbodienst bestaat uit een adviseurs arbeid & gezondheid (AAG), casemanager en een bedrijfsarts. Het team bestaat dus uit meerdere specialisten, die ieder zijn of haar eigen expertise en ervaring meebrengt. Het multidisciplinaire team kan u uitstekend van dienst zijn bij het aanpakken van de problemen met betrekking tot het verzuim in uw organisatie. Het team werkt onderling nauw samen, waardoor het mogelijk is om de best mogelijke resultaten te behalen.

Bij Rienks Arbodienst hanteren wij daarnaast een eigen verzuimsysteem. Met dit systeem heeft u direct inzicht in actuele managementinformatie over de status rondom het verzuim binnen uw bedrijf.

Neem contact op met Rienks Arbodienst

Merkt u dat het verzuimsignaal binnen uw organisatie een hoogtepunt begint te bereiken? Dan is het aan te raden om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken. Wij zijn zowel via de telefoon als via de mail bereikbaar. U kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 033–494 22 80. Liever contact per mail? Mail dan naar info@arbodienst.nl. Wij hopen u graag te helpen met het terugdringen van het ziekteverzuim binnen uw organisatie. Mocht u andere vragen hebben met betrekking tot onze diensten, dan staan onze medewerkers u graag te woord.

Neem nu contact op

[wpforms id="1325"]